RSS
-
TISK
-
NÁPOVĚDA
-
ODKAZY
-
ALTERNATIVNÍ VYHLEDÁVÁNÍ
-
ENGLISH
KRAMERIUS
-
MONOGRAFIE
(11412/2997698) -
U (231/53093)
-
Úprava hostiny
(1/104)
Typy dokumentů
Abeceda
Výběr monografie
Monografie
Stránka
PDF
Vytvořit
rozsah stran: (max. 20)
-
Podpořeno grantem z Norska prostřednictvím Norského finančního mechanismu
hledat v aktuálním titulu
Pokročilé vyhledávání
©2003-2010
Developed
under GNU GPL by
Qbizm
,
NKČR
and
KNAV
Úprava hostiny
* Hlavní název:
Úprava hostiny
* Podnázev:
prostírání, okrašlování tabule, skládání ubrousků, krájení, pečení atd.
* Autor:
Příjmení:
Kuchař
Jméno:
Jan
* Druh dokumentu:
monografie
* Název vydavatele:
Al. Hynek
* Datum vydání:
[1891]
* Místo vydání:
V Praze
* Název tiskaře:
(J. Rokyta)
* Fyzický popis:
Rozměry:
8°
Rozsah:
98 s.
* Stav z hlediska ochrany fondů:
Aktuální stav:
nekvalitní a poškozená předloha
* Jazyk:
cze
* Předmět:
MDT:
642.6
DDT:
neuvedeno
* Předmět:
MDT:
(035)
DDT:
neuvedeno
* Místo uložení:
Národní knihovna České republiky
* Signatura:
54 H 244982
* URI:
http://kramerius.nkp.cz/kramerius/handle/ABA001/917266
Strana:
[a] (přední deska)
[b] (přední přídeští)
[1] (titulní strana)
[2]
[3]
[4]
[5]
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
[17]
18
19
20
21
22
23
[24]
[25]
[26]
[27]
[28]
[29]
[30]
[31]
[32]
33
[34]
35
[36]
37
[38]
39
[40]
41
[42]
43
[44]
45
[46]
47
[48]
49
[50]
51
[52]
53
[54]
55
[56]
57
[58]
59
[60]
61
[62]
63
[64]
65
[66]
67
[68]
69
[70]
71
[72]
73
[74]
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
[86]
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
[99] (obsah)
[100] (obsah)
[101] (zadní přídeští)
[102] (zadní deska)
Vnitřní součást monografie:
úvod
- s. [3] - [3];
úvod
- s. [4] - [4];
kapitola - Uspořádání tabule k občanské hostině rodinné
- s. [5] - 6;
kapitola - Posluha při kávovém dýchánku
- s. 7 - 7;
kapitola - Jednodušší spůsob
- s. 7 - 8;
kapitola - Strojení na stůl a obsluha při čaji
- s. 8 - 9;
kapitola - Jak se podává večeře, jsou-li při ní zvaní hosté
- s. 9 - 10;
kapitola - Strojení na stůl a obsluha v hostincích, hotelích atd.
- s. 10 - 12;
kapitola - Podávání večeře
- s. 12 - 12;
kapitola - Podávání snídaně
- s. 12 - 13;
kapitola - Podávání mis
- s. 13 - 14;
kapitola - Prostírání
- s. 14 - 16;
kapitola - Jak se má nositi na stůl
- s. 16 - 19;
kapitola - Jídelní lístek při hostině
- s. 19 - 19;
kapitola - Pořad jídel a jejich roztřídění
- s. 19 - [31];
kapitola - Skládání ubrousků
- s. [32] - 85;
kapitola - Umění krájecí
- s. [86] - 98;