System Kramerius
Typy dokumentů
Abeceda
Výběr monografie
Monografie
Stránka
 
PDF
rozsah stran: (max. 20)
   -
 
Podpořeno grantem z Norska prostřednictvím Norského finančního mechanismu
 
hledat v aktuálním titulu
Pokročilé vyhledávání

©2003-2010
Developed under GNU GPL by Qbizm, NKČR and KNAV

Úprava hostiny
* Hlavní název:
Úprava hostiny
* Podnázev:
prostírání, okrašlování tabule, skládání ubrousků, krájení, pečení atd.

* Autor:
   Příjmení: Kuchař    Jméno: Jan

* Druh dokumentu:
monografie

* Název vydavatele:
Al. Hynek
* Datum vydání:
[1891]
* Místo vydání:
V Praze

* Název tiskaře:
(J. Rokyta)

* Fyzický popis:
   Rozměry:

   Rozsah:
98 s.

* Stav z hlediska ochrany fondů:
   Aktuální stav:
nekvalitní a poškozená předloha

* Jazyk:
cze

* Předmět:
   MDT:
642.6
   DDT:
neuvedeno
* Předmět:
   MDT:
(035)
   DDT:
neuvedeno

* Místo uložení:
Národní knihovna České republiky
* Signatura:
54 H 244982

* URI:
http://kramerius.nkp.cz/kramerius/handle/ABA001/917266



Strana: [a] (přední deska) [b] (přední přídeští) [1] (titulní strana) [2] [3] [4] [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] 33 [34] 35 [36] 37 [38] 39 [40] 41 [42] 43 [44] 45 [46] 47 [48] 49 [50] 51 [52] 53 [54] 55 [56] 57 [58] 59 [60] 61 [62] 63 [64] 65 [66] 67 [68] 69 [70] 71 [72] 73 [74] 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 [86] 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 [99] (obsah) [100] (obsah) [101] (zadní přídeští) [102] (zadní deska)
 
Vnitřní součást monografie:
  úvod - s. [3] - [3];
úvod - s. [4] - [4];
kapitola - Uspořádání tabule k občanské hostině rodinné - s. [5] - 6;
kapitola - Posluha při kávovém dýchánku - s. 7 - 7;
kapitola - Jednodušší spůsob - s. 7 - 8;
kapitola - Strojení na stůl a obsluha při čaji - s. 8 - 9;
kapitola - Jak se podává večeře, jsou-li při ní zvaní hosté - s. 9 - 10;
kapitola - Strojení na stůl a obsluha v hostincích, hotelích atd. - s. 10 - 12;
kapitola - Podávání večeře - s. 12 - 12;
kapitola - Podávání snídaně - s. 12 - 13;
kapitola - Podávání mis - s. 13 - 14;
kapitola - Prostírání - s. 14 - 16;
kapitola - Jak se má nositi na stůl - s. 16 - 19;
kapitola - Jídelní lístek při hostině - s. 19 - 19;
kapitola - Pořad jídel a jejich roztřídění - s. 19 - [31];
kapitola - Skládání ubrousků - s. [32] - 85;
kapitola - Umění krájecí - s. [86] - 98;