System Kramerius
Document types
Alphabet
Monograph selection
Monograph
Page
 
PDF
page range: (max. 20)
   -
 
Supported by a grant from Norway through the Norwegian Financial Mechanism
 
search in actual monograph
Advanced Search

©2003-2010
Developed under GNU GPL by Qbizm, NKČR and KNAV

Úprava hostiny
* Main Title:
Úprava hostiny
* Sub-Title:
prostírání, okrašlování tabule, skládání ubrousků, krájení, pečení atd.

* Creator:
   Surname: Kuchař    Name: Jan

* Type of the Document:
monografie

* Name of the Publisher:
Al. Hynek
* Date of Publication:
[1891]
* Place of Publication:
V Praze

* Name of the Printer:
(J. Rokyta)

* Physical Description:
   Size:

   Extent:
98 s.

* Preservation Status:
   Preservation State of Art:
nekvalitní a poškozená předloha

* Language:
cze

* Subject:
   UDC:
642.6
   DDC:
neuvedeno
* Subject:
   UDC:
(035)
   DDC:
neuvedeno

* Storage Place:
National Library of the Czech republic
* Shelf-Number:
54 H 244982

* URI:
http://kramerius.nkp.cz/kramerius/handle/ABA001/917266



Page: [a] (Front Cover) [b] (Front End-Sheet) [1] (Title Page) [2] [3] [4] [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] 33 [34] 35 [36] 37 [38] 39 [40] 41 [42] 43 [44] 45 [46] 47 [48] 49 [50] 51 [52] 53 [54] 55 [56] 57 [58] 59 [60] 61 [62] 63 [64] 65 [66] 67 [68] 69 [70] 71 [72] 73 [74] 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 [86] 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 [99] (Table of Contents) [100] (Table of Contents) [101] (Back End-Sheet) [102] (Back Cover)
 
Internal Component Part:
  Introduction - s. [3] - [3];
Introduction - s. [4] - [4];
Chapter - Uspořádání tabule k občanské hostině rodinné - s. [5] - 6;
Chapter - Posluha při kávovém dýchánku - s. 7 - 7;
Chapter - Jednodušší spůsob - s. 7 - 8;
Chapter - Strojení na stůl a obsluha při čaji - s. 8 - 9;
Chapter - Jak se podává večeře, jsou-li při ní zvaní hosté - s. 9 - 10;
Chapter - Strojení na stůl a obsluha v hostincích, hotelích atd. - s. 10 - 12;
Chapter - Podávání večeře - s. 12 - 12;
Chapter - Podávání snídaně - s. 12 - 13;
Chapter - Podávání mis - s. 13 - 14;
Chapter - Prostírání - s. 14 - 16;
Chapter - Jak se má nositi na stůl - s. 16 - 19;
Chapter - Jídelní lístek při hostině - s. 19 - 19;
Chapter - Pořad jídel a jejich roztřídění - s. 19 - [31];
Chapter - Skládání ubrousků - s. [32] - 85;
Chapter - Umění krájecí - s. [86] - 98;