System Kramerius
Typy dokumentů
Abeceda
Výběr monografie
Monografie
Stránka
 
PDF
rozsah stran: (max. 20)
   -
 
Podpořeno grantem z Norska prostřednictvím Norského finančního mechanismu
 
hledat v aktuálním titulu
Pokročilé vyhledávání

©2003-2010
Developed under GNU GPL by Qbizm, NKČR and KNAV

Auplné Uměnj Kuchařské, aneb, Pochopitedlný poukaz, kterak se rozličné pokrmy, gak masité tak postnj, dobře připrawowati, neb strogiti magj, gichžto poznamenánj posléz stogjcj regstřjk ukáže
* Hlavní název:
Auplné Uměnj Kuchařské, aneb, Pochopitedlný poukaz, kterak se rozličné pokrmy, gak masité tak postnj, dobře připrawowati, neb strogiti magj, gichžto poznamenánj posléz stogjcj regstřjk ukáže
* Souběžný název:
Úplné Umění Kuchařské, aneb, Pochopitelný poukaz, kterak se rozličné pokrmy, jak masité tak postní, dobře připravovati, neb strojiti mají, jichžto poznamenání posléz stojící rejstřík ukáže
* Souběžný název:
Pochopitelný poukaz, kterak se rozličné pokrmy, jak masité tak postní, dobře připravovati, neb strojiti mají, jichžto poznamenání posléz stojící rejstřík ukáže
* Souběžný název:
Pochopitedlný poukaz, kterak se rozličné pokrmy, gak masyté tak postnj dobře připrawowati, neb strogiti magj, gichžto poznamenánj posléz stogjcj regstřjk ukáže

* Autor:
   Příjmení: Pacovský    Jméno: Václav

* Druh dokumentu:
monografie

* Název vydavatele:
Aloisius Josef Landfras
* Datum vydání:
1844
* Místo vydání:
W Táboře

* Fyzický popis:
   Rozměry:
18 cm
   Rozsah:
193 s. ;

* Stav z hlediska ochrany fondů:
   Aktuální stav:
nekvalitní a poškozená předloha; snížená čitelnost; nekonzistence číslování stran;

* Jazyk:
cze

* Předmět:
   MDT:
641.55
   DDT:
neuvedeno
* Předmět:
   MDT:
(083.12)
   DDT:
neuvedeno

* Místo uložení:
Národní knihovna České republiky
* Signatura:
54 K 009847

* URI:
http://kramerius.nkp.cz/kramerius/handle/ABA001/11234694



Strana: [a] (přední deska) [b] (přední přídeští) [I] (titulní strana) [II] (prázdná strana) [III] IV V VI [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 [145] 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 581 [185] 186 187 188 [189] 190 191 192 193 [194] (obsah) [195] (obsah) [196] (obsah) [197] (obsah) [198] (obsah) [199] (obsah) [200] (obsah) [201] (obsah) [202] (obsah) [203] (obsah) [204] (obsah) [205] (obsah) [206] (obsah)
 
Vnitřní součást monografie:
  kapitola - O masytých pokrmech - s. [7] - 144;
kapitola - O postnjch pokrmech - s. [145] - 188;
kapitola - O owoci - s. [189] - 193;