RSS
-
TISK
-
NÁPOVĚDA
-
ODKAZY
-
ALTERNATIVNÍ VYHLEDÁVÁNÍ
-
ENGLISH
KRAMERIUS
-
MONOGRAFIE
(11412/2997698) -
Z (736/168520)
-
Z mysterií chuti a kuchyně
(1/76)
Typy dokumentů
Abeceda
Výběr monografie
Monografie
Stránka
PDF
Vytvořit
rozsah stran: (max. 20)
-
Podpořeno grantem z Norska prostřednictvím Norského finančního mechanismu
hledat v aktuálním titulu
Pokročilé vyhledávání
©2003-2010
Developed
under GNU GPL by
Qbizm
,
NKČR
and
KNAV
Z mysterií chuti a kuchyně
* Hlavní název:
Z mysterií chuti a kuchyně
* Podnázev:
kulturní klepy
* Autor:
Příjmení:
Řehák
Jméno:
Jan, Josef
* Druh dokumentu:
monografie
* Název vydavatele:
Karel Šolc
* Datum vydání:
1882
* Místo vydání:
V Kutné Hoře
* Fyzický popis:
Rozměry:
17 cm
Rozsah:
73 s.
* Stav z hlediska ochrany fondů:
Aktuální stav:
nekvalitní a poškozená předloha;
* Jazyk:
cze
* Předmět:
MDT:
641
DDT:
neuvedeno
* Místo uložení:
Národní knihovna České republiky
* Signatura:
54 J 000526
* URI:
http://kramerius.nkp.cz/kramerius/handle/ABA001/21415768
Strana:
[1] (titulní strana)
[2]
[3]
4
[5]
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
[31]
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
[74] (obsah)
[75] (obsah)
[76] (obsah)
Vnitřní součást monografie:
kapitola - Hlad a chuť ...
- s. [5] - 11;
kapitola - Chuť a smyslové ostatní ...
- s. 11 - 15;
kapitola - Věk dětský ...
- s. 15 - 22;
kapitola - Kategorie Brillat-Savarinovy ...
- s. 22 - 30;
kapitola - Egypťané ...
- s. [31] - 39;
kapitola - Řekové ...
- s. 39 - 45;
kapitola - Římané ...
- s. 45 - 51;
kapitola - Vítězství barbarův a úpadek kuchařského umění ...
- s. 51 - 59;
kapitola - Počátek nového věku ...
- s. 59 - 65;
kapitola - Ludvík XIV. ...
- s. 66 - 70;
kapitola - Francouzská revoluce a kuchyně ...
- s. 70 - 73;