System Kramerius
Document types
Alphabet
Monograph selection
Monograph
Page
 
PDF
page range: (max. 20)
   -
 
Supported by a grant from Norway through the Norwegian Financial Mechanism
 
search in actual monograph
Advanced Search

©2003-2010
Developed under GNU GPL by Qbizm, NKČR and KNAV

Kuchyně pěstitele králíků
* Main Title:
Kuchyně pěstitele králíků
* Sub-Title:
praktický návod, jak lze dle devadesáti dvou osvědčených způsobů chutná a živná jídla z masa králičího ... upravovati

* Creator:
   Surname: Kálal    Name: Jan, Václav

* Type of the Document:
monografie

* Name of the Publisher:
První český spolek pěstitelů králíků
* Date of Publication:
1899
* Place of Publication:
V Bernardicích

* Name of the Printer:
Jan Hruška
* Place of Printing:
v Písku

* Physical Description:
   Size:
16 cm
   Extent:
62 s.

* Preservation Status:
   Preservation State of Art:
nekvalitní a poškozená předloha;

* Language:
cze

* Subject:
   UDC:
641.55:637.5'692
   DDC:
neuvedeno
* Subject:
   UDC:
083.12
   DDC:
neuvedeno

* Storage Place:
National Library of the Czech republic
* Shelf-Number:
54 K 001472

* URI:
http://kramerius.nkp.cz/kramerius/handle/ABA001/21339400



Page: [a] (Front Cover) [b] (Front End-Sheet) [1] (Title Page) [2] (Blank Page) [3] [4] (Blank Page) [5] [6] [7] [8] 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 [63] (Table of Contents) [64] (Table of Contents) [65] (Table of Contents) [66] [67] (Back End-Sheet) [68] (Back Cover)
 
Internal Component Part:
  Introduction - s. [5] - [7];
Chapter - Ůprava polévek z masa králičího - s. [8] - 19;
Chapter - Jídla zadělávaná - s. 19 - 36;
Chapter - Jídla pečená a jiná - s. 37 - 62;