System Kramerius
Typy dokumentů
Abeceda
Výběr monografie
Monografie
Stránka
 
PDF
rozsah stran: (max. 20)
   -
 
Podpořeno grantem z Norska prostřednictvím Norského finančního mechanismu
 
hledat v aktuálním titulu
Pokročilé vyhledávání

©2003-2010
Developed under GNU GPL by Qbizm, NKČR and KNAV

Česká Kuchařka, aneb, Knjžka wssem i zběhlegssjm kuchařkám prospěssná, w které se dočjsti mohau, gakby za malý penjz co neylepssj a neyskowostnégssj gjdla se ustrogit dali
* Hlavní název:
Česká Kuchařka, aneb, Knjžka wssem i zběhlegssjm kuchařkám prospěssná, w které se dočjsti mohau, gakby za malý penjz co neylepssj a neyskowostnégssj gjdla se ustrogit dali
* Souběžný název:
Česká Kuchařka, aneb, Knížka všem i zběhlejším kuchařkám prospěšná, v které se dočísti mohou, jakby za malý peníz co nejlepší a nejskovostnější jídla se ustrojit dali
* Souběžný název:
Knížka všem i zběhlejším kuchařkám prospěšná, v které se dočísti mohou, jakby za malý peníz co nejlepší a nejskovostnější jídla se ustrojit dali
* Souběžný název:
Knjžka wssem i zběhlegssjm kuchařkám prospěssná, w které se dočjsti mohau, gakby za malý penjz co neylepssj a neyskowostnégssj gjdla se ustrogit dali

* Autor:
   Příjmení: Špendlíkářová    Jméno: Anežka

* Druh dokumentu:
monografie

* Název vydavatele:
U Karla Wiljma Medaua
* Datum vydání:
1841
* Místo vydání:
W Praze

* Název vydavatele:
U Karla Wiljma Medaua
* Datum vydání:
1841
* Místo vydání:
a Litoměřicjch

* Fyzický popis:
   Rozměry:
19 cm
   Rozsah:
64 s., [5] l. obr. příl., [1] složená. obr. příl. (25 x 37 cm) :

* Stav z hlediska ochrany fondů:
   Aktuální stav:
nekvalitní a poškozená předloha

* Jazyk:
cze

* Předmět:
   MDT:
641.55
   DDT:
neuvedeno
* Předmět:
   MDT:
(083.12)
   DDT:
neuvedeno

* Místo uložení:
Národní knihovna České republiky
* Signatura:
54 G 000515

* URI:
http://kramerius.nkp.cz/kramerius/handle/ABA001/1033365



Strana: [a] [I] (titulní strana) [II] (prázdná strana) [III] VI [IV] [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 [60] (obsah) 61 (obsah) 62 (obsah) 63 (obsah) 64 (obsah) [65] [66] (prázdná strana) [67] [68] (prázdná strana) [69] [70] (prázdná strana) [71] [72] (prázdná strana) [73] [74] (prázdná strana) [75] [76]
 
Vnitřní součást monografie:
  předmluva - s. [III] - VI [IV];
kapitola - Poljwky masyté - s. [5] - 7;
kapitola - Do poljwky - s. 7 - 8;
kapitola - Poljwky postnj - s. 8 - 10;
kapitola - Masytá gjdla - s. 10 - 16;
kapitola - Drubeř - s. 16 - 21;
kapitola - Zwěřina - s. 21 - 22;
kapitola - Postnj gjdla - s. 23 - 26;
kapitola - Maučná gjdla a nákypy - s. 26 - 35;
kapitola - Gjdla z owoce a zelených wěcj - s. 35 - 40;
kapitola - Dorty - s. 40 - 45;
kapitola - Sedliny, čili sulc - s. 45 - 46;
kapitola - Pamlsky - s. 47 - 50;
kapitola - Záwěsek - s. 50 - 59;