System Kramerius
Document types
Alphabet
Monograph selection
Monograph
Page
 
PDF
page range: (max. 20)
   -
 
Supported by a grant from Norway through the Norwegian Financial Mechanism
 
search in actual monograph
Advanced Search

©2003-2010
Developed under GNU GPL by Qbizm, NKČR and KNAV

Zdravotní kuchařka jakožto doplněk každé jiné kuchařské knihy, čili, Poučení o hodnotě potravin, o jejich stravitelnosti ...
* Main Title:
Zdravotní kuchařka jakožto doplněk každé jiné kuchařské knihy, čili, Poučení o hodnotě potravin, o jejich stravitelnosti ...
* Parallel Title:
Poučení o hodnotě potravin, o jejich stravitelnosti ...

* Creator:
   Surname: J. K.

* Contributor:
   Surname: Wiel    Name: Josef    Role: Other

* Type of the Document:
monografie

* Name of the Publisher:
Cyrillo-Methodějská knihtiskárna a nakladatelství V. Kotrba
* Date of Publication:
1896
* Place of Publication:
Praha

* Physical Description:
   Size:
23 cm
   Extent:
149 s., [2] s. obr. příl.

* Preservation Status:
   Preservation State of Art:
nekvalitní a poškozená předloha;

* Language:
cze

* Subject:
   UDC:
641.561
   DDC:
neuvedeno
* Subject:
   UDC:
613.2
   DDC:
neuvedeno
* Subject:
   UDC:
(035)
   DDC:
neuvedeno

* Storage Place:
National Library of the Czech republic
* Shelf-Number:
54 F 001836

* URI:
http://kramerius.nkp.cz/kramerius/handle/ABA001/1205125



Page: [a] (Title Page) [b] (Blank Page) [c] [d] [e] [f] (Table of Contents) [g] (Table of Contents) [h] (Table of Contents) [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 [150] [151] [152] (Blank Page)
 
Internal Component Part:
  Chapter - Mléko - s. [1] - 7;
Chapter - Maso - s. 7 - 31;
Chapter - Polévky - s. 32 - 37;
Chapter - Ryby - s. 37 - 44;
Chapter - Zboží nadívané a uzené - s. 45 - 47;
Chapter - Rosoly - s. 47 - 49;
Chapter - Vejce - s. 50 - 52;
Chapter - Sýr - s. 53 - 54;
Chapter - Káva a čaj - s. 55 - 62;
Chapter - Kakao a čokoláda - s. 63 - 64;
Chapter - Mouka a moučné látky - s. 65 - 69;
Chapter - Chléb a pečivo - s. 69 - 72;
Chapter - Moučná jídla a nákypy - s. 72 - 74;
Chapter - Zeleniny - s. 74 - 81;
Chapter - Saláty - s. 82 - 84;
Chapter - Omáčky - s. 84 - 85;
Chapter - Přísady do pokrmů a koření - s. 85 - 98;
Chapter - Ovoce - s. 98 - 103;
Chapter - O uschovávání a konservování potravin - s. 103 - 108;
Chapter - Lihové nápoje - s. 108 - 112;
Chapter - Voda - s. 113 - 114;
Chapter - Léčebné nápoje domácí - s. 115 - 118;
Chapter - Co jísti a píti při nemocech a chorobách - s. 118 - 136;
Chapter - Jak jísti a jak se baviti při jídle a po jídle - s. 136 - 142;
Chapter - Zdravotní pravidla kuchyňská - s. 142 - 149;