System Kramerius
Typy dokumentů
Abeceda
Výběr monografie
Monografie
Vnitřní součást
  Předchozí vnitřní součást Další vnitřní součást 
První vnitřní součást O 5 vnitřních součástí zpět /49  O 5 vnitřních součástí vpřed Poslední vnitřní součást 
Stránka
 
PDF
rozsah stran: (max. 0)
  
 
Podpořeno grantem z Norska prostřednictvím Norského finančního mechanismu
 
Pokročilé vyhledávání

©2003-2010
Developed under GNU GPL by Qbizm, NKČR and KNAV

Pražská kuchařka, aneb, Praktický návod k nejchutnějšímu připravování všelikých druhů jednoduchých a nákladnějších pokrmů masitých, moučných a postních, jež v každé skrovnější i nádhernější domácnosti se vyskytují
* Typ vnitřní součásti monografie:
kapitola

* Hlavní název:
Naložené ovoce a vařivo

* Rozsah stran:
s. 424 - 436;

* Jazyk:
cze

* URI:
http://kramerius.nkp.cz/kramerius/handle/ABA001/1237940



Strana: 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436