RSS
-
PRINT
-
HELP
-
LINKS
-
ALTERNATIVE SEARCH
-
ČESKY
KRAMERIUS
-
MONOGRAPHS
(11412/2997698) -
M (579/130244)
-
Malá pražská kuchařka
(1/174)
Document types
Alphabet
Monograph selection
Monograph
Page
PDF
Create
page range: (max. 20)
-
Supported by a grant from Norway through the Norwegian Financial Mechanism
search in actual monograph
Advanced Search
©2003-2010
Developed
under GNU GPL by
Qbizm
,
NKÄR
and
KNAV
Malá pražská kuchařka
* Main Title:
Malá pražská kuchařka
* Sub-Title:
navedení, jak připravovati lze chutné pokrmy, lahůdky i nápoje, zvláště pro menší domácnost
* Creator:
Surname:
Svobodová
Name:
Julie
* Type of the Document:
monografie
* Name of the Publisher:
Nákladem Aloisa Hynka
* Date of Publication:
1890
* Place of Publication:
V Praze
* Physical Description:
Size:
19 cm
Extent:
174 s.
* Preservation Status:
Preservation State of Art:
nekvalitní předloha;
* Language:
cze
* Subject:
UDC:
641.55
DDC:
neuvedeno
* Subject:
UDC:
083.12
DDC:
neuvedeno
* Storage Place:
Národní knihovna České republiky
* Shelf-Number:
54 G 001855
* URI:
http://kramerius.nkp.cz/kramerius/handle/ABA001/21506591
Page:
[1] (Title Page)
[2]
[3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
[166] (Table of Contents)
[167] (Index)
168 (Index)
169 (Index)
170 (Index)
171 (Index)
172 (Index)
173 (Index)
174 (Index)
Internal Component Part:
Chapter - Polévky
- s. [3] - 13;
Chapter - Asietky
- s. 13 - 15;
Chapter - Hovězí maso
- s. 16 - 22;
Chapter - Omáčky k masu
- s. 22 - 26;
Chapter - Masité pokrmy
- s. 27 - 46;
Chapter - Zvěřina
- s. 46 - 56;
Chapter - Ryby
- s. 56 - 64;
Chapter - Saláty a kompoty
- s. 65 - 70;
Chapter - Paštiky
- s. 70 - 74;
Chapter - Puddingy a nákypy
- s. 74 - 83;
Chapter - Omáčky na puddingy
- s. 83 - 84;
Chapter - Zeleniny
- s. 84 - 95;
Chapter - Moučné pokrmy
- s. 96 - 108;
Chapter - Zavařené ovoce
- s. 108 - 111;
Chapter - Naloženiny
- s. 111 - 114;
Chapter - Cukrové věci
- s. 114 - 126;
Chapter - Krémy a rosoly
- s. 126 - 129;
Chapter - Nápoje
- s. 129 - 133;
Chapter - Některé přípravy potřebné
- s. 133 - 136;
Chapter - Praktická pokynutí
- s. 136 - 140;
Chapter - Rozkrajování
- s. 141 - 143;
Chapter - O hostinách
- s. 143 - 146;
Chapter - Volba pokrmů
- s. 146 - 151;
Chapter - Kuchyně a nádobí kuchyňské
- s. 152 - 155;
Chapter - Cídění kuchyňského nádobí
- s. 156 - 158;
Chapter - Některé cizí významy kuchařské
- s. 158 - 159;
Chapter - Tabulky k porovnání starých vah a měr s novými
- s. 160 - 165;