RSS
-
PRINT
-
HELP
-
LINKS
-
ALTERNATIVE SEARCH
-
ČESKY
KRAMERIUS
-
MONOGRAPHS
(11412/2997698) -
N (669/159872)
-
Návod ku chemickým rozborům cukrovarnickým
(1/140)
Document types
Alphabet
Monograph selection
Monograph
Page
PDF
Create
page range: (max. 20)
-
Supported by a grant from Norway through the Norwegian Financial Mechanism
search in actual monograph
Advanced Search
©2003-2010
Developed
under GNU GPL by
Qbizm
,
NKÄR
and
KNAV
Návod ku chemickým rozborům cukrovarnickým
* Main Title:
Návod ku chemickým rozborům cukrovarnickým
* Creator:
Surname:
Malík
Name:
Bernard
* Type of the Document:
monografie
* Name of the Publisher:
Nákladem Frt. Borového
* Date of Publication:
1885
* Place of Publication:
V Praze
* Name of the Printer:
(Alois Lauermann dříve Militký a Novák)
* Physical Description:
Size:
25 cm
Extent:
138 s. :
* Preservation Status:
Preservation State of Art:
nekvalitní a poškozená předloha;
* Language:
cze
* Subject:
UDC:
664.1
DDC:
neuvedeno
* Subject:
UDC:
(035)
DDC:
neuvedeno
* Storage Place:
Národní knihovna České republiky
* Shelf-Number:
54 F 026611
* URI:
http://kramerius.nkp.cz/kramerius/handle/ABA001/11242420
Page:
[1] (Title Page)
[2]
[3]
[4]
[5]
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
[75]
[76] (Blank Page)
[77]
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
[131]
[132] (Blank Page)
[133]
134
135
136
137
138
[139] (Table of Contents)
[140] (Table of Contents)
Internal Component Part:
Chapter - Cukr
- s. [5] - 6;
Chapter - Polarimetrie
- s. 6 - 12;
Chapter - Inverse
- s. 12 - 13;
Chapter - Kvantitativné určení hroznového a invertního cukru v surovině, syrobu a šťávách cukrnatých
- s. 13 - 17;
Chapter - Určení hustoty
- s. 18 - 35;
Chapter - Rozbor zplodin
- s. 35 - 56;
Chapter - Alkalinita
- s. 56 - 60;
Chapter - Cukrovina
- s. 61 - 69;
Chapter - Saturační plyn
- s. 69 - 71;
Chapter - Kal
- s. 71 - 74;
Unspecified - Část zvláštní
- s. [75] - 116;
Chapter - Ledek chilský
- s. 116 - 119;
Chapter - Síran amonatý
- s. 119 - 119;
Chapter - Spodiové odpadky
- s. 119 - 120;
Chapter - Rozbor vody
- s. 121 - 130;
Chapter - Dodatek
- s. [131] - [133];
Chapter - Množství NH3 ve vodě amoniakalní ...
- s. 134 - 134;
Chapter - Příprava některých reagencí
- s. 135 - 138;