System Kramerius
Typy dokumentů
Abeceda
Výběr monografie
Monografie
Stránka
 
PDF
rozsah stran: (max. 20)
   -
 
Podpořeno grantem z Norska prostřednictvím Norského finančního mechanismu
 
hledat v aktuálním titulu
Pokročilé vyhledávání

©2003-2010
Developed under GNU GPL by Qbizm, NKČR and KNAV

Malá pražská kuchařka
* Hlavní název:
Malá pražská kuchařka
* Podnázev:
navedení, jak připravovati lze chutné pokrmy, lahůdky i nápoje, zvláště pro menší domácnost

* Autor:
   Příjmení: Svobodová    Jméno: Julie

* Druh dokumentu:
monografie

* Název vydavatele:
Nákladem Aloisa Hynka
* Datum vydání:
1890
* Místo vydání:
V Praze

* Fyzický popis:
   Rozměry:
19 cm
   Rozsah:
174 s.

* Stav z hlediska ochrany fondů:
   Aktuální stav:
nekvalitní předloha;

* Jazyk:
cze

* Předmět:
   MDT:
641.55
   DDT:
neuvedeno
* Předmět:
   MDT:
083.12
   DDT:
neuvedeno

* Místo uložení:
Národní knihovna České republiky
* Signatura:
54 G 001855

* URI:
http://kramerius.nkp.cz/kramerius/handle/ABA001/21506591



Strana: [1] (titulní strana) [2] [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 [166] (obsah) [167] (rejstřík) 168 (rejstřík) 169 (rejstřík) 170 (rejstřík) 171 (rejstřík) 172 (rejstřík) 173 (rejstřík) 174 (rejstřík)
 
Vnitřní součást monografie:
  kapitola - Polévky - s. [3] - 13;
kapitola - Asietky - s. 13 - 15;
kapitola - Hovězí maso - s. 16 - 22;
kapitola - Omáčky k masu - s. 22 - 26;
kapitola - Masité pokrmy - s. 27 - 46;
kapitola - Zvěřina - s. 46 - 56;
kapitola - Ryby - s. 56 - 64;
kapitola - Saláty a kompoty - s. 65 - 70;
kapitola - Paštiky - s. 70 - 74;
kapitola - Puddingy a nákypy - s. 74 - 83;
kapitola - Omáčky na puddingy - s. 83 - 84;
kapitola - Zeleniny - s. 84 - 95;
kapitola - Moučné pokrmy - s. 96 - 108;
kapitola - Zavařené ovoce - s. 108 - 111;
kapitola - Naloženiny - s. 111 - 114;
kapitola - Cukrové věci - s. 114 - 126;
kapitola - Krémy a rosoly - s. 126 - 129;
kapitola - Nápoje - s. 129 - 133;
kapitola - Některé přípravy potřebné - s. 133 - 136;
kapitola - Praktická pokynutí - s. 136 - 140;
kapitola - Rozkrajování - s. 141 - 143;
kapitola - O hostinách - s. 143 - 146;
kapitola - Volba pokrmů - s. 146 - 151;
kapitola - Kuchyně a nádobí kuchyňské - s. 152 - 155;
kapitola - Cídění kuchyňského nádobí - s. 156 - 158;
kapitola - Některé cizí významy kuchařské - s. 158 - 159;
kapitola - Tabulky k porovnání starých vah a měr s novými - s. 160 - 165;