System Kramerius
Document types
Alphabet
Monograph selection
Monograph
Page
 
PDF
page range: (max. 20)
   -
 
Supported by a grant from Norway through the Norwegian Financial Mechanism
 
search in actual monograph
Advanced Search

©2003-2010
Developed under GNU GPL by Qbizm, NKČR and KNAV

Malá pražská kuchařka
* Main Title:
Malá pražská kuchařka
* Sub-Title:
navedení, jak připravovati lze chutné pokrmy, lahůdky i nápoje, zvláště pro menší domácnost

* Creator:
   Surname: Svobodová    Name: Julie

* Type of the Document:
monografie

* Name of the Publisher:
Nákladem Aloisa Hynka
* Date of Publication:
1890
* Place of Publication:
V Praze

* Physical Description:
   Size:
19 cm
   Extent:
174 s.

* Preservation Status:
   Preservation State of Art:
nekvalitní předloha;

* Language:
cze

* Subject:
   UDC:
641.55
   DDC:
neuvedeno
* Subject:
   UDC:
083.12
   DDC:
neuvedeno

* Storage Place:
National Library of the Czech republic
* Shelf-Number:
54 G 001855

* URI:
http://kramerius.nkp.cz/kramerius/handle/ABA001/21506591



Page: [1] (Title Page) [2] [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 [166] (Table of Contents) [167] (Index) 168 (Index) 169 (Index) 170 (Index) 171 (Index) 172 (Index) 173 (Index) 174 (Index)
 
Internal Component Part:
  Chapter - Polévky - s. [3] - 13;
Chapter - Asietky - s. 13 - 15;
Chapter - Hovězí maso - s. 16 - 22;
Chapter - Omáčky k masu - s. 22 - 26;
Chapter - Masité pokrmy - s. 27 - 46;
Chapter - Zvěřina - s. 46 - 56;
Chapter - Ryby - s. 56 - 64;
Chapter - Saláty a kompoty - s. 65 - 70;
Chapter - Paštiky - s. 70 - 74;
Chapter - Puddingy a nákypy - s. 74 - 83;
Chapter - Omáčky na puddingy - s. 83 - 84;
Chapter - Zeleniny - s. 84 - 95;
Chapter - Moučné pokrmy - s. 96 - 108;
Chapter - Zavařené ovoce - s. 108 - 111;
Chapter - Naloženiny - s. 111 - 114;
Chapter - Cukrové věci - s. 114 - 126;
Chapter - Krémy a rosoly - s. 126 - 129;
Chapter - Nápoje - s. 129 - 133;
Chapter - Některé přípravy potřebné - s. 133 - 136;
Chapter - Praktická pokynutí - s. 136 - 140;
Chapter - Rozkrajování - s. 141 - 143;
Chapter - O hostinách - s. 143 - 146;
Chapter - Volba pokrmů - s. 146 - 151;
Chapter - Kuchyně a nádobí kuchyňské - s. 152 - 155;
Chapter - Cídění kuchyňského nádobí - s. 156 - 158;
Chapter - Některé cizí významy kuchařské - s. 158 - 159;
Chapter - Tabulky k porovnání starých vah a měr s novými - s. 160 - 165;