System Kramerius
Typy dokumentů
Abeceda
Výběr monografie
Monografie
Stránka
 
PDF
rozsah stran: (max. 20)
   -
 
Podpořeno grantem z Norska prostřednictvím Norského finančního mechanismu
 
hledat v aktuálním titulu
Pokročilé vyhledávání

©2003-2010
Developed under GNU GPL by Qbizm, NKČR and KNAV

Kuchyně pěstitele králíků
* Hlavní název:
Kuchyně pěstitele králíků
* Podnázev:
praktický návod, jak lze dle devadesáti dvou osvědčených způsobů chutná a živná jídla z masa králičího ... upravovati

* Autor:
   Příjmení: Kálal    Jméno: Jan, Václav

* Druh dokumentu:
monografie

* Název vydavatele:
První český spolek pěstitelů králíků
* Datum vydání:
1899
* Místo vydání:
V Bernardicích

* Název tiskaře:
Jan Hruška
* Místo tisku:
v Písku

* Fyzický popis:
   Rozměry:
16 cm
   Rozsah:
62 s.

* Stav z hlediska ochrany fondů:
   Aktuální stav:
nekvalitní a poškozená předloha;

* Jazyk:
cze

* Předmět:
   MDT:
641.55:637.5'692
   DDT:
neuvedeno
* Předmět:
   MDT:
083.12
   DDT:
neuvedeno

* Místo uložení:
Národní knihovna České republiky
* Signatura:
54 K 001472

* URI:
http://kramerius.nkp.cz/kramerius/handle/ABA001/21339400



Strana: [a] (přední deska) [b] (přední přídeští) [1] (titulní strana) [2] (prázdná strana) [3] [4] (prázdná strana) [5] [6] [7] [8] 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 [63] (obsah) [64] (obsah) [65] (obsah) [66] [67] (zadní přídeští) [68] (zadní deska)
 
Vnitřní součást monografie:
  úvod - s. [5] - [7];
kapitola - Ůprava polévek z masa králičího - s. [8] - 19;
kapitola - Jídla zadělávaná - s. 19 - 36;
kapitola - Jídla pečená a jiná - s. 37 - 62;