System Kramerius
Typy dokumentů
Abeceda
Výběr monografie
Monografie
Stránka
 
PDF
rozsah stran: (max. 20)
   -
 
Podpořeno grantem z Norska prostřednictvím Norského finančního mechanismu
 
hledat v aktuálním titulu
Pokročilé vyhledávání

©2003-2010
Developed under GNU GPL by Qbizm, NKČR and KNAV

Z mysterií chuti a kuchyně
* Hlavní název:
Z mysterií chuti a kuchyně
* Podnázev:
kulturní klepy

* Autor:
   Příjmení: Řehák    Jméno: Jan, Josef

* Druh dokumentu:
monografie

* Název vydavatele:
Karel Šolc
* Datum vydání:
1882
* Místo vydání:
V Kutné Hoře

* Fyzický popis:
   Rozměry:
17 cm
   Rozsah:
73 s.

* Stav z hlediska ochrany fondů:
   Aktuální stav:
nekvalitní a poškozená předloha;

* Jazyk:
cze

* Předmět:
   MDT:
641
   DDT:
neuvedeno

* Místo uložení:
Národní knihovna České republiky
* Signatura:
54 J 000526

* URI:
http://kramerius.nkp.cz/kramerius/handle/ABA001/21415768



Strana: [1] (titulní strana) [2] [3] 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 [74] (obsah) [75] (obsah) [76] (obsah)
 
Vnitřní součást monografie:
  kapitola - Hlad a chuť ... - s. [5] - 11;
kapitola - Chuť a smyslové ostatní ... - s. 11 - 15;
kapitola - Věk dětský ... - s. 15 - 22;
kapitola - Kategorie Brillat-Savarinovy ... - s. 22 - 30;
kapitola - Egypťané ... - s. [31] - 39;
kapitola - Řekové ... - s. 39 - 45;
kapitola - Římané ... - s. 45 - 51;
kapitola - Vítězství barbarův a úpadek kuchařského umění ... - s. 51 - 59;
kapitola - Počátek nového věku ... - s. 59 - 65;
kapitola - Ludvík XIV. ... - s. 66 - 70;
kapitola - Francouzská revoluce a kuchyně ... - s. 70 - 73;