RSS
-
TISK
-
NÁPOVĚDA
-
ODKAZY
-
ALTERNATIVNÍ VYHLEDÁVÁNÍ
-
ENGLISH
KRAMERIUS
-
MONOGRAFIE
(11412/2997698) -
M (579/130244)
-
Malá kuchařka
(1/122)
Typy dokumentů
Abeceda
Výběr monografie
Monografie
Stránka
PDF
Vytvořit
rozsah stran: (max. 20)
-
Podpořeno grantem z Norska prostřednictvím Norského finančního mechanismu
hledat v aktuálním titulu
Pokročilé vyhledávání
©2003-2010
Developed
under GNU GPL by
Qbizm
,
NKČR
and
KNAV
Malá kuchařka
* Hlavní název:
Malá kuchařka
* Autor:
Příjmení:
Moučková
Jméno:
Pavla
* Druh dokumentu:
monografie
* Název vydavatele:
Emil Šolc
* Datum vydání:
1899
* Místo vydání:
V Telči
* Název tiskaře:
K. Šolc
* Místo tisku:
V Kutné Hoře
* Fyzický popis:
Rozměry:
17 cm
Rozsah:
114 s.
* Stav z hlediska ochrany fondů:
Aktuální stav:
nekvalitní a poškozená předloha;
* Jazyk:
cze
* Předmět:
MDT:
641.55
DDT:
neuvedeno
* Předmět:
MDT:
083.12
DDT:
neuvedeno
* Místo uložení:
Národní knihovna České republiky
* Signatura:
54 J 001932
* URI:
http://kramerius.nkp.cz/kramerius/handle/ABA001/12471669
Strana:
[1] (titulní strana)
[2]
[3]
[4] (prázdná strana)
[5]
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
[16] (prázdná strana)
[17]
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
[32]
33
34
35
36
37
38
39
40
[41]
42
43
44
45
46
47
[48]
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
[63]
64
65
66
67
68
[69]
70
71
72
[73]
74
75
76
[77]
78
79
80
[81]
82
83
[84]
85
86
87
88
89
90
[91]
92
93
94
95
96
97
[98]
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
[115] (obsah)
[116] (obsah)
[117] (obsah)
[118] (obsah)
[119] (obsah)
[120] (prázdná strana)
[121] (zadní přídeští)
[122] (zadní deska)
Vnitřní součást monografie:
předmluva
- s. [3] - [4];
úvod
- s. [5] - [16];
kapitola - Polévky
- s. [17] - 31;
kapitola - Předkrmy
- s. [32] - [32];
kapitola - Hovězí maso
- s. [32] - 40;
kapitola - Omáčky
- s. [41] - 47;
kapitola - Ozdoby, saláty, kompoty a příkusky k masu a k pečením
- s. [48] - 62;
kapitola - Telecí maso
- s. [63] - 68;
kapitola - Vepřové maso
- s. [69] - 72;
kapitola - Skopové maso
- s. [73] - 76;
kapitola - Zvěřina
- s. [77] - 80;
kapitola - Sekaniny
- s. [81] - 83;
kapitola - Drůbež
- s. [84] - 90;
kapitola - Ryby
- s. [91] - 97;
kapitola - Příkrmy
- s. [98] - 114;