RSS
-
PRINT
-
HELP
-
LINKS
-
ALTERNATIVE SEARCH
-
ČESKY
KRAMERIUS
-
MONOGRAPHS
(11412/2997698) -
U (231/53093)
-
Úprava hostiny
(1/104)
Document types
Alphabet
Monograph selection
Monograph
Page
PDF
Create
page range: (max. 20)
-
Supported by a grant from Norway through the Norwegian Financial Mechanism
search in actual monograph
Advanced Search
©2003-2010
Developed
under GNU GPL by
Qbizm
,
NKÄR
and
KNAV
Úprava hostiny
* Main Title:
Úprava hostiny
* Sub-Title:
prostírání, okrašlování tabule, skládání ubrousků, krájení, pečení atd.
* Creator:
Surname:
Kuchař
Name:
Jan
* Type of the Document:
monografie
* Name of the Publisher:
Al. Hynek
* Date of Publication:
[1891]
* Place of Publication:
V Praze
* Name of the Printer:
(J. Rokyta)
* Physical Description:
Size:
8°
Extent:
98 s.
* Preservation Status:
Preservation State of Art:
nekvalitní a poškozená předloha
* Language:
cze
* Subject:
UDC:
642.6
DDC:
neuvedeno
* Subject:
UDC:
(035)
DDC:
neuvedeno
* Storage Place:
National Library of the Czech republic
* Shelf-Number:
54 H 244982
* URI:
http://kramerius.nkp.cz/kramerius/handle/ABA001/917266
Page:
[a] (Front Cover)
[b] (Front End-Sheet)
[1] (Title Page)
[2]
[3]
[4]
[5]
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
[17]
18
19
20
21
22
23
[24]
[25]
[26]
[27]
[28]
[29]
[30]
[31]
[32]
33
[34]
35
[36]
37
[38]
39
[40]
41
[42]
43
[44]
45
[46]
47
[48]
49
[50]
51
[52]
53
[54]
55
[56]
57
[58]
59
[60]
61
[62]
63
[64]
65
[66]
67
[68]
69
[70]
71
[72]
73
[74]
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
[86]
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
[99] (Table of Contents)
[100] (Table of Contents)
[101] (Back End-Sheet)
[102] (Back Cover)
Internal Component Part:
Introduction
- s. [3] - [3];
Introduction
- s. [4] - [4];
Chapter - Uspořádání tabule k občanské hostině rodinné
- s. [5] - 6;
Chapter - Posluha při kávovém dýchánku
- s. 7 - 7;
Chapter - Jednodušší spůsob
- s. 7 - 8;
Chapter - Strojení na stůl a obsluha při čaji
- s. 8 - 9;
Chapter - Jak se podává večeře, jsou-li při ní zvaní hosté
- s. 9 - 10;
Chapter - Strojení na stůl a obsluha v hostincích, hotelích atd.
- s. 10 - 12;
Chapter - Podávání večeře
- s. 12 - 12;
Chapter - Podávání snídaně
- s. 12 - 13;
Chapter - Podávání mis
- s. 13 - 14;
Chapter - Prostírání
- s. 14 - 16;
Chapter - Jak se má nositi na stůl
- s. 16 - 19;
Chapter - Jídelní lístek při hostině
- s. 19 - 19;
Chapter - Pořad jídel a jejich roztřídění
- s. 19 - [31];
Chapter - Skládání ubrousků
- s. [32] - 85;
Chapter - Umění krájecí
- s. [86] - 98;