System Kramerius
Document types
Alphabet
Monograph selection
Monograph
Page
 
PDF
page range: (max. 20)
   -
 
Supported by a grant from Norway through the Norwegian Financial Mechanism
 
search in actual monograph
Advanced Search

©2003-2010
Developed under GNU GPL by Qbizm, NKČR and KNAV

Mala Domácí kuchařka, čili, Kterak se v malých domácnostech jídla rozličného druhu jednoduchá i oupravnější, masitá i postní lacině a chutně připravovati mají
* Main Title:
Mala Domácí kuchařka, čili, Kterak se v malých domácnostech jídla rozličného druhu jednoduchá i oupravnější, masitá i postní lacině a chutně připravovati mají
* Sub-Title:
s dodatkem o domácích léčivých prostředcích
* Parallel Title:
Kterak se v malých domácnostech jídla rozličného druhu jednoduchá i oupravnější, masitá i postní lacině a chutně připravovati mají

* Creator:
   Surname: Rettigová    Name: Magdalena Dobromila

* Type of the Document:
monografie

* Name of the Publisher:
Jarosl. Pospíšil
* Date of Publication:
1863
* Place of Publication:
V Praze

* Physical Description:
   Size:
15 cm
   Extent:
100 s. ;

* Preservation Status:
   Preservation State of Art:
nekvalitní a poškozená předloha;

* Language:
cze

* Subject:
   UDC:
641
   DDC:
neuvedeno

* Storage Place:
National Library of the Czech republic
* Shelf-Number:
54 J 000044

* URI:
http://kramerius.nkp.cz/kramerius/handle/ABA001/11248767



Page: [a] (Front Cover) [b] (Front End-Sheet) [c] (Title Page) [d] (Blank Page) [e] [f] [1] 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 [93] 94 95 96 97 98 99 100 [101] (Table of Contents) [102] (Table of Contents) [103] (Table of Contents) [104]
 
Internal Component Part:
  Introduction - s. [1] - 5;
Chapter - Jak se mají připravovati rozličné polívky a omáčky k masu. - s. [6] - 24;
Chapter - O zeleninách a vařeninách. - s. 25 - 38;
Chapter - O rozličných pokrmech z mouky, krupice, rejže a žemliček. - s. 38 - 50;
Chapter - O pečeních, nádívkách a salátech. - s. 50 - 60;
Chapter - O pečivu z mouky. - s. 61 - 73;
Chapter - O postních polívkách, rybách a houbách. - s. 73 - 84;
Chapter - Jak se mají chutně připravovat jaternice, jelita a klobásy. - s. 84 - 87;
Chapter - Jak se má dělati káva, čokoláda, citronová voda a mandlové mléko. - s. 87 - 92;
Chapter - Dodatek. - s. [93] - 100;