System Kramerius
Typy dokumentů
Abeceda
Výběr monografie
Monografie
Stránka
 
PDF
rozsah stran: (max. 20)
   -
 
Podpořeno grantem z Norska prostřednictvím Norského finančního mechanismu
 
hledat v aktuálním titulu
Pokročilé vyhledávání

©2003-2010
Developed under GNU GPL by Qbizm, NKČR and KNAV

Zdravotní kuchařka jakožto doplněk každé jiné kuchařské knihy, čili, Poučení o hodnotě potravin, o jejich stravitelnosti ...
* Hlavní název:
Zdravotní kuchařka jakožto doplněk každé jiné kuchařské knihy, čili, Poučení o hodnotě potravin, o jejich stravitelnosti ...
* Souběžný název:
Poučení o hodnotě potravin, o jejich stravitelnosti ...

* Autor:
   Příjmení: J. K.

* Přispěvatel:
   Příjmení: Wiel    Jméno: Josef    Role: nespecifikováno

* Druh dokumentu:
monografie

* Název vydavatele:
Cyrillo-Methodějská knihtiskárna a nakladatelství V. Kotrba
* Datum vydání:
1896
* Místo vydání:
Praha

* Fyzický popis:
   Rozměry:
23 cm
   Rozsah:
149 s., [2] s. obr. příl.

* Stav z hlediska ochrany fondů:
   Aktuální stav:
nekvalitní a poškozená předloha;

* Jazyk:
cze

* Předmět:
   MDT:
641.561
   DDT:
neuvedeno
* Předmět:
   MDT:
613.2
   DDT:
neuvedeno
* Předmět:
   MDT:
(035)
   DDT:
neuvedeno

* Místo uložení:
Národní knihovna České republiky
* Signatura:
54 F 001836

* URI:
http://kramerius.nkp.cz/kramerius/handle/ABA001/1205125



Strana: [a] (titulní strana) [b] (prázdná strana) [c] [d] [e] [f] (obsah) [g] (obsah) [h] (obsah) [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 [150] [151] [152] (prázdná strana)
 
Vnitřní součást monografie:
  kapitola - Mléko - s. [1] - 7;
kapitola - Maso - s. 7 - 31;
kapitola - Polévky - s. 32 - 37;
kapitola - Ryby - s. 37 - 44;
kapitola - Zboží nadívané a uzené - s. 45 - 47;
kapitola - Rosoly - s. 47 - 49;
kapitola - Vejce - s. 50 - 52;
kapitola - Sýr - s. 53 - 54;
kapitola - Káva a čaj - s. 55 - 62;
kapitola - Kakao a čokoláda - s. 63 - 64;
kapitola - Mouka a moučné látky - s. 65 - 69;
kapitola - Chléb a pečivo - s. 69 - 72;
kapitola - Moučná jídla a nákypy - s. 72 - 74;
kapitola - Zeleniny - s. 74 - 81;
kapitola - Saláty - s. 82 - 84;
kapitola - Omáčky - s. 84 - 85;
kapitola - Přísady do pokrmů a koření - s. 85 - 98;
kapitola - Ovoce - s. 98 - 103;
kapitola - O uschovávání a konservování potravin - s. 103 - 108;
kapitola - Lihové nápoje - s. 108 - 112;
kapitola - Voda - s. 113 - 114;
kapitola - Léčebné nápoje domácí - s. 115 - 118;
kapitola - Co jísti a píti při nemocech a chorobách - s. 118 - 136;
kapitola - Jak jísti a jak se baviti při jídle a po jídle - s. 136 - 142;
kapitola - Zdravotní pravidla kuchyňská - s. 142 - 149;