RSS
-
TISK
-
NÁPOVĚDA
-
ODKAZY
-
ALTERNATIVNÍ VYHLEDÁVÁNÍ
-
ENGLISH
KRAMERIUS
-
MONOGRAFIE
(11412/2997698) -
M (579/130244)
-
Malá pražská kuchařka
(1/174)
Typy dokumentů
Abeceda
Výběr monografie
Monografie
Stránka
PDF
Vytvořit
rozsah stran: (max. 20)
-
Podpořeno grantem z Norska prostřednictvím Norského finančního mechanismu
hledat v aktuálním titulu
Pokročilé vyhledávání
©2003-2010
Developed
under GNU GPL by
Qbizm
,
NKČR
and
KNAV
Malá pražská kuchařka
* Hlavní název:
Malá pražská kuchařka
* Podnázev:
navedení, jak připravovati lze chutné pokrmy, lahůdky i nápoje, zvláště pro menší domácnost
* Autor:
Příjmení:
Svobodová
Jméno:
Julie
* Druh dokumentu:
monografie
* Název vydavatele:
Nákladem Aloisa Hynka
* Datum vydání:
1890
* Místo vydání:
V Praze
* Fyzický popis:
Rozměry:
19 cm
Rozsah:
174 s.
* Stav z hlediska ochrany fondů:
Aktuální stav:
nekvalitní předloha;
* Jazyk:
cze
* Předmět:
MDT:
641.55
DDT:
neuvedeno
* Předmět:
MDT:
083.12
DDT:
neuvedeno
* Místo uložení:
Národní knihovna České republiky
* Signatura:
54 G 001855
* URI:
http://kramerius.nkp.cz/kramerius/handle/ABA001/21506591
Strana:
[1] (titulní strana)
[2]
[3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
[166] (obsah)
[167] (rejstřík)
168 (rejstřík)
169 (rejstřík)
170 (rejstřík)
171 (rejstřík)
172 (rejstřík)
173 (rejstřík)
174 (rejstřík)
Vnitřní součást monografie:
kapitola - Polévky
- s. [3] - 13;
kapitola - Asietky
- s. 13 - 15;
kapitola - Hovězí maso
- s. 16 - 22;
kapitola - Omáčky k masu
- s. 22 - 26;
kapitola - Masité pokrmy
- s. 27 - 46;
kapitola - Zvěřina
- s. 46 - 56;
kapitola - Ryby
- s. 56 - 64;
kapitola - Saláty a kompoty
- s. 65 - 70;
kapitola - Paštiky
- s. 70 - 74;
kapitola - Puddingy a nákypy
- s. 74 - 83;
kapitola - Omáčky na puddingy
- s. 83 - 84;
kapitola - Zeleniny
- s. 84 - 95;
kapitola - Moučné pokrmy
- s. 96 - 108;
kapitola - Zavařené ovoce
- s. 108 - 111;
kapitola - Naloženiny
- s. 111 - 114;
kapitola - Cukrové věci
- s. 114 - 126;
kapitola - Krémy a rosoly
- s. 126 - 129;
kapitola - Nápoje
- s. 129 - 133;
kapitola - Některé přípravy potřebné
- s. 133 - 136;
kapitola - Praktická pokynutí
- s. 136 - 140;
kapitola - Rozkrajování
- s. 141 - 143;
kapitola - O hostinách
- s. 143 - 146;
kapitola - Volba pokrmů
- s. 146 - 151;
kapitola - Kuchyně a nádobí kuchyňské
- s. 152 - 155;
kapitola - Cídění kuchyňského nádobí
- s. 156 - 158;
kapitola - Některé cizí významy kuchařské
- s. 158 - 159;
kapitola - Tabulky k porovnání starých vah a měr s novými
- s. 160 - 165;