System Kramerius
Typy dokumentů
Abeceda
Výběr monografie
Monografie
Stránka
 
PDF
rozsah stran: (max. 20)
   -
 
Podpořeno grantem z Norska prostřednictvím Norského finančního mechanismu
 
hledat v aktuálním titulu
Pokročilé vyhledávání

©2003-2010
Developed under GNU GPL by Qbizm, NKČR and KNAV

Malá kuchařka
* Hlavní název:
Malá kuchařka

* Autor:
   Příjmení: Moučková    Jméno: Pavla

* Druh dokumentu:
monografie

* Název vydavatele:
Emil Šolc
* Datum vydání:
1899
* Místo vydání:
V Telči

* Název tiskaře:
K. Šolc
* Místo tisku:
V Kutné Hoře

* Fyzický popis:
   Rozměry:
17 cm
   Rozsah:
114 s.

* Stav z hlediska ochrany fondů:
   Aktuální stav:
nekvalitní a poškozená předloha;

* Jazyk:
cze

* Předmět:
   MDT:
641.55
   DDT:
neuvedeno
* Předmět:
   MDT:
083.12
   DDT:
neuvedeno

* Místo uložení:
Národní knihovna České republiky
* Signatura:
54 J 001932

* URI:
http://kramerius.nkp.cz/kramerius/handle/ABA001/12471669



Strana: [1] (titulní strana) [2] [3] [4] (prázdná strana) [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] (prázdná strana) [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 39 40 [41] 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 [63] 64 65 66 67 68 [69] 70 71 72 [73] 74 75 76 [77] 78 79 80 [81] 82 83 [84] 85 86 87 88 89 90 [91] 92 93 94 95 96 97 [98] 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 [115] (obsah) [116] (obsah) [117] (obsah) [118] (obsah) [119] (obsah) [120] (prázdná strana) [121] (zadní přídeští) [122] (zadní deska)
 
Vnitřní součást monografie:
  předmluva - s. [3] - [4];
úvod - s. [5] - [16];
kapitola - Polévky - s. [17] - 31;
kapitola - Předkrmy - s. [32] - [32];
kapitola - Hovězí maso - s. [32] - 40;
kapitola - Omáčky - s. [41] - 47;
kapitola - Ozdoby, saláty, kompoty a příkusky k masu a k pečením - s. [48] - 62;
kapitola - Telecí maso - s. [63] - 68;
kapitola - Vepřové maso - s. [69] - 72;
kapitola - Skopové maso - s. [73] - 76;
kapitola - Zvěřina - s. [77] - 80;
kapitola - Sekaniny - s. [81] - 83;
kapitola - Drůbež - s. [84] - 90;
kapitola - Ryby - s. [91] - 97;
kapitola - Příkrmy - s. [98] - 114;