|
Auplné Uměnj Kuchařské, aneb, Pochopitedlný poukaz, kterak se rozličné pokrmy, gak masité tak postnj, dobře připrawowati, neb strogiti magj, gichžto poznamenánj posléz stogjcj regstřjk ukáže
|
|
|
|
* Hlavní název:
Auplné Uměnj Kuchařské, aneb, Pochopitedlný poukaz, kterak se rozličné pokrmy, gak masité tak postnj, dobře připrawowati, neb strogiti magj, gichžto poznamenánj posléz stogjcj regstřjk ukáže
* Souběžný název:
Úplné Umění Kuchařské, aneb, Pochopitelný poukaz, kterak se rozličné pokrmy, jak masité tak postní, dobře připravovati, neb strojiti mají, jichžto poznamenání posléz stojící rejstřík ukáže
* Souběžný název:
Pochopitelný poukaz, kterak se rozličné pokrmy, jak masité tak postní, dobře připravovati, neb strojiti mají, jichžto poznamenání posléz stojící rejstřík ukáže
* Souběžný název:
Pochopitedlný poukaz, kterak se rozličné pokrmy, gak masyté tak postnj dobře připrawowati, neb strogiti magj, gichžto poznamenánj posléz stogjcj regstřjk ukáže
* Autor:
Příjmení:
Pacovský
Jméno:
Václav
* Druh dokumentu:
monografie
* Název vydavatele:
Aloisius Josef Landfras
* Datum vydání:
1844
* Místo vydání:
W Táboře
* Fyzický popis:
Rozměry:
18 cm
Rozsah:
193 s. ;
* Stav z hlediska ochrany fondů:
Aktuální stav:
nekvalitní a poškozená předloha; snížená čitelnost; nekonzistence číslování stran;
* Jazyk:
cze
* Předmět:
MDT:
641.55
DDT:
neuvedeno
* Předmět:
MDT:
(083.12)
DDT:
neuvedeno
* Místo uložení:
Národní knihovna České republiky
* Signatura:
54 K 009847
* URI:
http://kramerius.nkp.cz/kramerius/handle/ABA001/11234694
|
|