RSS
-
TISK
-
NÁPOVĚDA
-
ODKAZY
-
ALTERNATIVNÍ VYHLEDÁVÁNÍ
-
ENGLISH
KRAMERIUS
-
MONOGRAFIE
(11412/2997698) -
Z (736/168520)
-
Zdravotní kuchařka jakožto doplněk každé jiné kuchařské knih...
(1/160)
Typy dokumentů
Abeceda
Výběr monografie
Monografie
Stránka
PDF
Vytvořit
rozsah stran: (max. 20)
-
Podpořeno grantem z Norska prostřednictvím Norského finančního mechanismu
hledat v aktuálním titulu
Pokročilé vyhledávání
©2003-2010
Developed
under GNU GPL by
Qbizm
,
NKČR
and
KNAV
Zdravotní kuchařka jakožto doplněk každé jiné kuchařské knihy, čili, Poučení o hodnotě potravin, o jejich stravitelnosti ...
* Hlavní název:
Zdravotní kuchařka jakožto doplněk každé jiné kuchařské knihy, čili, Poučení o hodnotě potravin, o jejich stravitelnosti ...
* Souběžný název:
Poučení o hodnotě potravin, o jejich stravitelnosti ...
* Autor:
Příjmení:
J. K.
* Přispěvatel:
Příjmení:
Wiel
Jméno:
Josef
Role:
nespecifikováno
* Druh dokumentu:
monografie
* Název vydavatele:
Cyrillo-Methodějská knihtiskárna a nakladatelství V. Kotrba
* Datum vydání:
1896
* Místo vydání:
Praha
* Fyzický popis:
Rozměry:
23 cm
Rozsah:
149 s., [2] s. obr. příl.
* Stav z hlediska ochrany fondů:
Aktuální stav:
nekvalitní a poškozená předloha;
* Jazyk:
cze
* Předmět:
MDT:
641.561
DDT:
neuvedeno
* Předmět:
MDT:
613.2
DDT:
neuvedeno
* Předmět:
MDT:
(035)
DDT:
neuvedeno
* Místo uložení:
Národní knihovna České republiky
* Signatura:
54 F 001836
* URI:
http://kramerius.nkp.cz/kramerius/handle/ABA001/1205125
Strana:
[a] (titulní strana)
[b] (prázdná strana)
[c]
[d]
[e]
[f] (obsah)
[g] (obsah)
[h] (obsah)
[1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
[150]
[151]
[152] (prázdná strana)
Vnitřní součást monografie:
kapitola - Mléko
- s. [1] - 7;
kapitola - Maso
- s. 7 - 31;
kapitola - Polévky
- s. 32 - 37;
kapitola - Ryby
- s. 37 - 44;
kapitola - Zboží nadívané a uzené
- s. 45 - 47;
kapitola - Rosoly
- s. 47 - 49;
kapitola - Vejce
- s. 50 - 52;
kapitola - Sýr
- s. 53 - 54;
kapitola - Káva a čaj
- s. 55 - 62;
kapitola - Kakao a čokoláda
- s. 63 - 64;
kapitola - Mouka a moučné látky
- s. 65 - 69;
kapitola - Chléb a pečivo
- s. 69 - 72;
kapitola - Moučná jídla a nákypy
- s. 72 - 74;
kapitola - Zeleniny
- s. 74 - 81;
kapitola - Saláty
- s. 82 - 84;
kapitola - Omáčky
- s. 84 - 85;
kapitola - Přísady do pokrmů a koření
- s. 85 - 98;
kapitola - Ovoce
- s. 98 - 103;
kapitola - O uschovávání a konservování potravin
- s. 103 - 108;
kapitola - Lihové nápoje
- s. 108 - 112;
kapitola - Voda
- s. 113 - 114;
kapitola - Léčebné nápoje domácí
- s. 115 - 118;
kapitola - Co jísti a píti při nemocech a chorobách
- s. 118 - 136;
kapitola - Jak jísti a jak se baviti při jídle a po jídle
- s. 136 - 142;
kapitola - Zdravotní pravidla kuchyňská
- s. 142 - 149;