|
|
|
|
|
|
Nová česká kuchařka, aneb, Navedení ku připravování všelikých pokrmů, hodících se pro skrovnou i skvostnější domácnost
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strana: |
[a] (přední deska)
[b] (přední přídeští)
[I] (titulní strana)
[II]
[III]
[IV] (prázdná strana)
[V]
[VI]
[VII] (rejstřík)
VIII (rejstřík)
IX (rejstřík)
X (rejstřík)
XI (rejstřík)
XII (rejstřík)
XIII (rejstřík)
XIV (rejstřík)
XV (rejstřík)
XVI (rejstřík)
[1]
2
3
[4]
5
6
7
8
9
10
11
[12]
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
[26]
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
[74]
75
76
77
78
79
80
81
82
[83]
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
[100]
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
[117]
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
[143]
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
[162]
163
164
165
[166]
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
[224]
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
[235]
236
237
[238] (obsah)
[239] (obsah)
[240] (obsah)
[241] (obsah)
[242] (obsah)
[243] (obsah)
[244] (obsah)
[245] (obsah)
[246]
[247] (inzerce)
[248] (inzerce)
|
|
Vnitřní součást monografie: |
|
kapitola - Seznam cizích slov ... - s. [1] - 3;
kapitola - Poučení, z které části se nejlépe maso na polívku hodí ... - s. [4] - 7;
kapitola - Ponaučení o rozkrajování ... - s. 7 - 11;
kapitola - Pojednání o polívce - s. [12] - 24;
kapitola - Příchoutky aneb tak nazvané asietky - s. 24 - 25;
kapitola - Paštičky - s. [26] - 28;
kapitola - Hovězí maso - s. 28 - 29;
kapitola - Omáčky - s. 29 - 35;
kapitola - Hovězí masa - s. 35 - 40;
kapitola - Všeliké smaženiny, pavézky (pofésky) a svitky - s. 40 - 45;
kapitola - Zeleniny, luštěniny a s masem smíšená moučná jídla - s. 45 - 60;
kapitola - Zadělávaná a dušená jídla - s. 60 - 73;
kapitola - Zadělávaná i dušená zvěřina - s. [74] - 82;
kapitola - Pečité - s. [83] - 93;
kapitola - Saláty - s. 93 - 99;
kapitola - Moučná jídla. Nákypy - s. [100] - 116;
kapitola - Obyčejná moučná jídla - s. [117] - 135;
kapitola - Puddingy - s. 135 - 139;
kapitola - Pěny a pečené krémy - s. 139 - 142;
kapitola - Postní polívky a rybí - s. [143] - 149;
kapitola - Ryby - s. 149 - 161;
kapitola - Želvy, žáby, raci, hlemýždi, ústřice a lastury (mušle) - s. [162] - 165;
kapitola - Ještě některá postní jídla a vejce - s. [166] - 172;
kapitola - Vejce - s. 172 - 176;
kapitola - Koláčky, třené buchty, všeliké jiné pečivo, drobnosti a cukrovinky - s. 176 - 196;
kapitola - Ledy k ozdobení cukrovinek a dortů - s. 196 - 206;
kapitola - Dorty. Vařený cukr k ozdobení dortů - s. 206 - 212;
kapitola - Huspeniny - s. 212 - 220;
kapitola - Mražené (zmrzlina) - s. 220 - 223;
kapitola - Nápoje - s. [224] - 227;
kapitola - Zavařeniny a vyvařeniny - s. 227 - 234;
kapitola - O pořádku, jakým se jídla při hostinách na stůl dávají - s. [235] - 237;
|
|
|
|
|
|