RSS
-
TISK
-
NÁPOVĚDA
-
ODKAZY
-
ALTERNATIVNÍ VYHLEDÁVÁNÍ
-
ENGLISH
KRAMERIUS
-
MONOGRAFIE
(11412/2997698) -
N (669/159872)
-
Návod ku chemickým rozborům cukrovarnickým
(1/140)
Typy dokumentů
Abeceda
Výběr monografie
Monografie
Stránka
PDF
Vytvořit
rozsah stran: (max. 20)
-
Podpořeno grantem z Norska prostřednictvím Norského finančního mechanismu
hledat v aktuálním titulu
Pokročilé vyhledávání
©2003-2010
Developed
under GNU GPL by
Qbizm
,
NKČR
and
KNAV
Návod ku chemickým rozborům cukrovarnickým
* Hlavní název:
Návod ku chemickým rozborům cukrovarnickým
* Autor:
Příjmení:
Malík
Jméno:
Bernard
* Druh dokumentu:
monografie
* Název vydavatele:
Nákladem Frt. Borového
* Datum vydání:
1885
* Místo vydání:
V Praze
* Název tiskaře:
(Alois Lauermann dříve Militký a Novák)
* Fyzický popis:
Rozměry:
25 cm
Rozsah:
138 s. :
* Stav z hlediska ochrany fondů:
Aktuální stav:
nekvalitní a poškozená předloha;
* Jazyk:
cze
* Předmět:
MDT:
664.1
DDT:
neuvedeno
* Předmět:
MDT:
(035)
DDT:
neuvedeno
* Místo uložení:
Národní knihovna České republiky
* Signatura:
54 F 026611
* URI:
http://kramerius.nkp.cz/kramerius/handle/ABA001/11242420
Strana:
[1] (titulní strana)
[2]
[3]
[4]
[5]
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
[75]
[76] (prázdná strana)
[77]
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
[131]
[132] (prázdná strana)
[133]
134
135
136
137
138
[139] (obsah)
[140] (obsah)
Vnitřní součást monografie:
kapitola - Cukr
- s. [5] - 6;
kapitola - Polarimetrie
- s. 6 - 12;
kapitola - Inverse
- s. 12 - 13;
kapitola - Kvantitativné určení hroznového a invertního cukru v surovině, syrobu a šťávách cukrnatých
- s. 13 - 17;
kapitola - Určení hustoty
- s. 18 - 35;
kapitola - Rozbor zplodin
- s. 35 - 56;
kapitola - Alkalinita
- s. 56 - 60;
kapitola - Cukrovina
- s. 61 - 69;
kapitola - Saturační plyn
- s. 69 - 71;
kapitola - Kal
- s. 71 - 74;
nespecifikováno - Část zvláštní
- s. [75] - 116;
kapitola - Ledek chilský
- s. 116 - 119;
kapitola - Síran amonatý
- s. 119 - 119;
kapitola - Spodiové odpadky
- s. 119 - 120;
kapitola - Rozbor vody
- s. 121 - 130;
kapitola - Dodatek
- s. [131] - [133];
kapitola - Množství NH3 ve vodě amoniakalní ...
- s. 134 - 134;
kapitola - Příprava některých reagencí
- s. 135 - 138;